Villa Sirocos Chania Kreta

En nybyggd (2017) lyxig stenvilla med privat ekologisk pool, fullt möblerad och utrustad med alla moderna bekvämligheter för att njuta av din vistelse i Chania.
Villa Sirocos ligger i Kato Stalo, bara 150 meter från stranden, som tilldelas en ljusblå flagga och avståndet från den pittoreska staden Chania ligger bara 7 kilometer.
Rummen kombinerar harmoniskt stenen och träet, något som lägger till diskret lyx och lugn som du kommer att älska!
Desinfektionen av poolen blir med metoden för saltelektrolys, utan användning av klor. Med elektrolys produceras naturligt klor från salt. Det finns ingen störande lukt av klor, hud eller ögonirritation. Det är lämpligt även för spädbarn.
Det är det perfekta valet för familjer, företag eller par som ber om integritet och speciella bekvämligheter under sin vistelse på Kreta.
Villan har 3 badrum, ett vardagsrum, en matsal, kök, 3 sovrum och har en kapacitet på max 8 personer.

Kolla våra priser
Villa Chania - Utomhusutrymmen

Lyxig stenvilla

Villa Sirocos Faciliteter

Who are in extremely love with eco friendly system.

Privat ekologisk pool

Desinfektionen av poolen blir med metoden för saltelektrolys, utan användning av klor. Med elektrolys produceras naturligt klor från salt. Det finns ingen störande lukt av klor, hud eller ögonirritation. Det är lämpligt även för spädbarn.

Fullt utrustat kök på bottenvåningen

kylskåp, ugn, automatisk diskmaskin, mikrovågor, kaffebryggare för filterkaffe och espresso, kaffebryggare nespresso, mixer, panna, brödrost, mixer, elpistare, full insamling av matlagningsfartyg och bestick

Covid-19

Villa Sirocos employees have been trained and certified to prevent SARS-Cov-2 transmission. The property received the certificate: "Coronavirus (SARS-CoV-2) - Protection and preventive measures in Tourist Accommodation" by University of Crete More info

Utomhusutrymmen

chaises-paraplyer, Trädgårdsmatsal, vardagsrum, Trädgård med gräs, Privat parkering, Grill (Broil King)

Madrasser av överlägsen

Madrasser av överlägsen kvalitet från Candia Strom (Mystique), Högkvalitativt linne av bomull och satin

Privat parkering

Gratis privat parkeringsplats

Boka direkt & Erbjuda

Med oss via e-post: villasirocos@gmail.com eller via telefon på: +30 693 2553 274 eller skicka meddelande på Facebook eller Instagram

Specialerbjudande vinter

För 2 personer 110 € / natt
För 4 personer
140 € / natt

April

170 € / natt, 6 personer

Maj

  1 till 15 190 € / natt, 6 pers.
16 till 31
210 € / natt, 6 pers.

Juni

  1 till 15 240 € / natt, 6 pers.
16 till 30
290 € / natt, 6 pers.

Juli

360 € / natt, 6 personer

Augusti

380 € / natt, 6 personer

September

  1 till 15 320 € / natt, 6 pers.
16 till 30
280 € / natt, 6 pers.

Oktober

  1 till 15 210 € / natt, 6 pers.
16 till 31
190 € / natt, 6 pers.

Testimonial from our Clients

Plats

Avståndet till Villa Sirocos från den pittoreska staden Chania är bara 7 kilometer. Hennes läge är perfekt för utflykter i de omgivande vackra områdena på Kreta.
Den har ett avstånd på 1 kilometer från områdena Saint Marina och Platanias, vilka är kända för sitt kosmopolitiska liv, de många alternativen i mat, nattliv och deras organiserade stränder. Det ligger i närheten av supermarknad, bankautomat, tavernor, affärer.

På avstånd av 80 meter finns en busstation med täta sträckor som kan överföra dig till Chania, till de berömda stränderna i Elafonisi, till lagunen Balos, till den blå Falasarna och till kanjonen i Samaria. Under sommarmånaderna finns det nattvägar till Chania och Platanias.

Det är en idealisk plats för utflykter med bil eftersom på 2 kilometer finns Galatasbron som leder till den Nationella Vägen (Norra körvägen på Kreta).

Villa Chania - Stalos
Villa Crete - Faciliteter
Kreta Villa  - Plats